neway

Neway OOOD ehk Out of Office Day 2021 #1

Neway OOOD ehk Neway Out of Office Day on päev, mil me lahkume oma hubasest kontorist, et koguda inspiratsiooni, kogeda midagi uut ja erakordset, jagada oma mõtteid ja ideid ning ennekõike nautida aega maailma parima tiimi keskel.

(Reede, 22.01.2021) Oli veel päris varajane hommik, kui juba igat kontorisse sisenejat tervitas magusa vahvli lõhn. Vahvleid tegime ikka selle ainsa ja õige vanakooli masinaga (tegelikult oli neid meil lausa mitu) ja tulemuseks olid just needsamad krõbedad ja kuldpruunid vahvlid, mis kindlasti ka praegu iga blogi lugeja maitsemeele tööle paneb!

Ja lugu vahvlitest oli vaid sissejuhatuseks – Artur, Jakov, Kristel ja Riho olid pliidi ees pannkookidega rakkes, sest lisaks Neway Out of Office Day-le oli reede ja see tähendas traditsioonilist Neway pannkoogihommikut. Kogu disainitiim rakendas oma parimat kokakunsti ja enamgi veel – Kadri ja Arnika olid vahvlimeistrid, Sander tegi termostesse teed, Berit viimaseid ettevalmistusi OOOD-iks ja Toomas magas sisse. Riho ja Kristel saavad veel muffinite eest ka kiita, sest need imemaitsvad sik-sak paberis küpsetised viisid terve päeva vältel keele alla. Ja nii see päev ideaalse alguse saigi …

Kõhud pannkookidest täis, matkasaapad jalas, piknikukorvid täidetud ja 2021. aasta esimene OOOD oli saanud aktiivse jätku värske õhu rüppe. Tartust kiviviske (~35km) kaugusel on üks väga ilus matkarada – Saare järve õpperada. Sinna nüüd kõik üheskoos suundusimegi. Ümber Saare järve looklev matkarada on maastiku mõttes vahelduv ja jõukohane igaühele. Puhkepausideks ja ajaviiteks on RMK matkaraja kõrvale paigaldanud ka mitmeid grilli- ja piknikukohti, millest ühe hõivasime ka meie. Viimane aeg on ka veidi kadedaks teha, sest veel paremat päeva poleks me osanud valida ja veel paremat kokkulepet ilmataadiga poleks olnud võimalik välja kaubelda. Kümnest kümme. Paksu lumevaiba ja mõnusa paari soojakraadiga möödusid kilomeetrid lõbusaid jutte rääkides, põnevate teemade üle arutledes ning ennekõike oma inimesi ja loodust nautides.

Matkalt tagasi jõudes ootas meid meeli paitav lõunasöök. Matkal alguse saanud põnevad teemad ja arutelud jätkusid, taustal mängis iga tiimiliikme top5 lauludest koostatud playlist ning uue kontori suures saalis käisid juba Neway Awards ettevalmistused! Neway Awards on meie traditsiooniline möödunud aastale tagasivaade ja õnnestumiste tunnustamine – Project on the Year, Act of the Year, Jump of the Year, Rookie of the Year, Team Player of the Year ja Person of the Year. Kuna Neway Awards saab endale juba meie järgmise blogipostituse, siis siinkohal ongi tekstil heameel fotodele järg üle anda, et OOOD päeva esimene pool pildikeeles lahti jutustada. Head vaatamist.

Latest blog posts

Don't miss out, join our newsletter

We'd love for you to be among the first to hear about our latest projects and exciting activities!

We bring growth-oriented changes to life

We’re always open for a chat, so get in touch to find out how we can help.

(+372) 666 7661
hello@neway.ee
Fortuuna 35, Tartu, Estonia

Subscribe to our newsletter

We reccomend you to join our newsletter to be the first to know about our new

projects and activities.

Email again:

Let’s talk and start a project

We’re always open for a chat, so get in touch to find out how we can help.

(+372) 666 7661

hello@neway.ee

Email again:

Contact us! We bring growth-oriented changes to life

We’re always open for a chat, so get in touch to

find out how we can help.

Let’s talk & start a project