neway

Arnika Kajaste on Neway uus tegevjuht

Täna alustas Neway tegevjuhina tööd Arnika Kajaste, kes varasemalt täitis disainiagentuuris projektijuhi kohustusi. Senine juht Jaan Naaber jätkab ettevõttes ärijuhi ja brändistrateegina.

Uue juhi Arnika Kajaste sõnul on Neway eesmärk olla kindel taustajõud ambitsioonikatele Eesti ettevõtetele ja luua tugevaid brände, tooteid ning teenuseid.

„Minu töö on jätkata Neway arengu juhtimist ja visiooni elluviimist. Me oleme ambitsioonikas agentuur ning oma eesmärkide täitmiseks tuleb olla pidevalt valmis muutuste juhtimiseks ning meeskonna arendamiseks ja täiendamiseks,“ ütles Kajaste.

„Me soovime, et iga uus projekt oleks meie parim töö ja nende käigus soovime kasvada nii inimestena kui ka agentuurina. Seda kõike saame teha avatud ja ausas õhkkonnas,” lisas ta.

Neway asutaja ja senise juhi Jaan Naaberi sõnul oli juhivahetus strateegiline samm, mis laiendab agentuuri tegevusvaldkonda ja loob eeldused selleks, et olla abiks Eesti ettevõtetele välisturgude vallutamistel.

“Arnika näol on tegemist juhiga, kes on kasvule orienteeritud ning jätkab efektiivse ja tipptasemel inimesi koondava meeskonna ülesehitusega,” rääkis Naaber.

Enne Neway tegevjuhiks saamist töötas Arnika Kajaste agentuuris projektijuhina. Tal on pikaajaline kogemus inimeste juhtimisel ja nendega seotud protsesside elluviimisel. Kajaste oskab süveneda ning mõista agentuuritöö protsesse ja ühendada kliendid meeskonnaga.

Neway on 15 töötajaga disainiagentuur Tartus, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on digi- ja brändilahendused. Neway on rohkem kui 12 aasta jooksul teostanud üle 500 brändingu- ja disainiprojekti ning loonud üle 200 digiprojekti.

Latest blog posts

Don't miss out, join our newsletter

We'd love for you to be among the first to hear about our latest projects and exciting activities!

We bring growth-oriented changes to life

We’re always open for a chat, so get in touch to find out how we can help.

(+372) 666 7661
hello@neway.ee
Fortuuna 35, Tartu, Estonia

Subscribe to our newsletter

We reccomend you to join our newsletter to be the first to know about our new

projects and activities.

Email again:

Let’s talk and start a project

We’re always open for a chat, so get in touch to find out how we can help.

(+372) 666 7661

hello@neway.ee

Email again:

Contact us! We bring growth-oriented changes to life

We’re always open for a chat, so get in touch to

find out how we can help.

Let’s talk & start a project